Gewoon zijn gangetje

Posted by admin on woensdag feb 18, 2009 Under Nicole

Hoe gaat het op dit moment in Huize Faase… Nou, eigenlijk gewoon zijn gangetje.

Benno vertrekt iedere maandagavond naar Amersfoort en komt op donderdagmiddag weer naar Middelburg. Hij is nog druk in de weer met allerlei onderzoeken en doktersbezoeken in het ziekenhuis naar aanleiding van zijn ziek zijn vorig jaar zomer en het ongeluk 2 jaar geleden. Er is niet zo heel veel uitgekomen. Het laatste bezoek aan de neuroloog heeft gelukkig 2 positieve dingen opgeleverd. Er is een MRI-scan gemaakt omdat Benno zo vreselijk veel hoofdpijn heeft en ook het beven van zijn handen niet minder wordt.  We hebben met eigen ogen op de MRI foto’s kunnen zien dat Benno hersens heeft 🙂 en dat er geen afwijkingen gevonden zijn. Wel heeft Benno weer andere medicijnen gekregen. Die mag hij 2 maanden proberen en dan kunnen we weer terug.

Met de kleine mannen gaat het goed.
Cas doet het lekker op school. Af en toe moet hij even aangespoord worden voor het maken van een fijne tekening of een leuke knutsel, maar verder gaat hij met plezier naar school. Hij gaat regelmatig bij iemand spelen of er komt een vriendje of vriendinnetje hier. Verder is hij nog heel druk met zijn zwemles 2x in de week. Vandaag maakte hij er met recht een potje van. Hij moest zelfs 2x 5 minuten op de bank omdat hij  niet goed luisterde (en bij deze leraar betekent dat heel wat). We hebben afgesproken dat hij vrijdag toch een stuk beter zijn best gaat doen. Volgende week heeft hij vakantie en dan hoeven we een weekje niks. Hij wil graag naar de bios, dus we gaan eens zien wat we voor hem kunnen doen.

Stanneke gaat ook als een speer. Hij groeit nog steeds als kool (ondanks het feit dat hij nog steeds geen groenten eet) en begint steeds beter te brabbelen.  Als we nu vragen: ‘wie gaat er mee naar bed?’ roept hij keihard ‘IKKE’ . Het zal niet lang meer duren voordat hij net als Cas zegt: ‘ik heb nog geen slaap’.
Afgelopen vrijdag zijn we weer met hem bij de kapper geweest en hij vindt het nog steeds niet leuk. Hij heeft zelf in het stoeltje gezeten en de DVD uitgezocht, maar zelfs Bob de Bouwer kon hem niet stil krijgen. Het was flink brullen, maar de tondeuse heeft zijn werk weer gedaan. Hij kan er weer even tegen.

Verder is er niet zo veel gaande. De gewone dingen van alledag en de gebruikelijke prietpraat. De foto’s willen jammergenoeg niet lukken. Ik krijg ze niet geupload. Dus daar moet Benno nogmaals naar kijken.

Groetjes,

Nicole & Co.

Leave a Reply