Korte haartjes

Posted by admin on zaterdag nov 22, 2008 Under Nicole

Vanmorgen was het weer zo ver… De mannen moesten alledrie naar de kapper. Nu is dat een hele onderneming. Zeker voor Stan, want die houdt er niet zo van. De vorige keren schreeuwde hij moord en brand en probeerde zich in allerlei bochten te wringen om maar aan de schaar en tondeuse te ontsnappen. Nu schreeuwde hij alleen maar moord en bleef redelijk netjes zitten met een Teletubbie boekje. Cas heeft netjes in de kap-auto gezeten en dvd gekeken en Benno die hoor je niet, als ie maar koffie krijgt.

Beide mannen zijn gegroeid als kool. Afgelopen week hebben we de box weggehaald. Stan heeft er al een poos niet meer in doorgebracht en omdat hij enig stuntmannen gedrag vertoond door zijn been over de rand te slingeren (dat doet hij ook bij zijn ledikantje) hebben we maar besloten om deze sta-in-de-weg te lozen. We hebben weer een zee van ruimte in de kamer en de beide heren maken daar dankbaar gebruik van door op de fiets van Stan door de kamer te crossen.

Lekker crossen bij de kapper

Lekker crossen bij de kapper

Afgelopen maandag heeft Cas de schoolarts assistente met een bezoek vereerd. Aan zijn ogen mankeert niks en zijn oren zouden ook prima zijn (waarom merken we daar dan niks van). Van zijn motoriek bakt hij niks, maar dat hadden we zelf ook al opgemerkt.  Gelukkig heeft hij daar zelf geen hinder van, maar het is wel iets om in de gaten te houden. Gisteravond meldde Cas dat zijn tand zo raar was; tja, da’s niet zo vreemd wanneer je  begint met wisselen. Zijn eerste losse tand is een feit en dat wil hij zo verschrikkelijk graag. We zullen een foto van hem plaatsen wanneer zijn tand er ook daadwerkelijk uit is.

Wat een knapperd.

Wat een knapperd.

 Verder valt er in huize Faase niet zo heel veel te melden. Benno is afgelopen week weer ziek thuis geweest met alle verschijnselen van het Syndroom van Reiter erbij. Er is weer bloed geprikt en hij heeft ontstekingsremmers gekregen. Gelukkig waren we er snel bij en was de huisarts het met ons eens dat dit niet meer zo verder kon. Begin december staat een afspraak bij de reumatoloog om eens te zien of deze goede man nog suggesties heeft.

Verder zijn beide kleine mannen in de ban van de Sint en willen eigenlijk iedere avond hun schoen wel zetten. Gelukkig weten papa en mama dat de Sint alleen tijd heeft op woensdag en zaterdag, omdat anders de andere kindjes niets krijgen.

Omdat het het weekend al zo lekker koud is en er af een toe een flinke sneeuwbui naar benee komt, hebben we de site alvast aangepast aan de winterse sferen.  

Groetjes,

Nicole & Co.

Leave a Reply