Lang geleden

Posted by admin on donderdag okt 15, 2009 Under Nicole

Het is al weer een tijdje geleden dat we wat geschreven hebben, dus het werd wel weer eens tijd dachten we zo.

We hebben een prachtige zomer achter de rug. We zijn veel buiten geweest en het zwembad in de tuin heeft zijn geld ruim opgebracht.

De vakantie in Frankrijk was leuk. We hadden een prima huisje op een leuk park. Er was van alles te doen, maar het zwembad was geloof ik wel het mooiste. We hebben 2 chateaux bezocht en verder hebben we lekker geluierd. Het weer was heerlijk, we hebben eigenlijk maar 1 dag gehad dat het wat minder warm was. Gelukkig heeft Stan de hele vakantie heerlijk geslapen ’s nachts. We waren er een beetje huiverig voor, maar we zijn blij dat het goed is gegaan. Hij heeft heerlijk in het onderste bed van het stapelbed  geslapen. Er was een keurig bedrekje bij, dus geen blauwe plekken van het uit bed vallen. Voor Cas is het slapen eigenlijk nooit een probleem, dus nu ook niet. We hebben de mannen lekker de hele dag laten rotzooien en we hebben het niet zo nauw genomen met de tijd waarop ze normaal naar bed gaan. Het was tenslotte vakantie.

Cas is in september 6 geworden. Hij is erg verwend en heeft zo’n beetje de hele serie van Lego City Police gekregen. Hij speelt er graag mee. Indiana Jones is ook erg favoriet. We hebben met Cas afgesproken dat, wanneer hij zijn C-diploma haalt, hij de ‘achtbaan’ van ‘Eddie en de Jones’ krijgt. Hij heeft op 12 september zijn B-diploma gehaald, dus we zijn druk bezig met de laatste loodjes. Die zijn wel wat zwaar, want zijn borst- en rugcrawl zijn nog niet helemaal je-van-het, maar hij werkt er heel hard aan.

We hebben  Stan inmiddels ook al opgegeven voor zwemles. De wachtlijst is al gevuld tot ergens 2012. En het gaat allemaal al zo verschrikkelijk hard. En Stan is al net zo’n waterrat als zijn grote broer.

Verder gaat het allemaal prima met Burgemeester Dikkerdak. Hij is in de zomer als kool gegroeid. Voor de zomer waren broeken  in maat 92 wat aan de lange kant, maar nu zijn de broeken 98 helemaal prima. Hij eet nog steeds niks anders als boterhammen, fruit, pannenkoeken, friet, ‘ammelmoes’ en vlees. Ik doe echt mijn best en zo beroerd is mijn kookkunst niet, maar aardappelen blieft ie echt niet. Hij rilt gewoon als ie dat in zijn mond krijgt. En groenten… hij wijst ernaar en zegt vervolgens: vieze bah…. Ik hoop dat ie normaal eet als ie 18 is. Nog 15 en half jaar…. Op de peuterspeelzaal gaat hij lekker zijn gangetje en rommelt lekker aan. Zijn favoriete woord is trouwens ‘NEE’, een variant hierop is ‘NEE DOEWIE’ en daar kunnen we het mee doen.

Met Benno gaat het momenteel prima. In de vakantie heeft ie jammergenoeg een enorme hoofdpijn aanval gehad. Daar is ie 3 dagen van de wereld van geweest. De neuroloog denkt niet dat het om migraine gaat. De hoofdpijn lijkt erop, maar hij kan wel gewoon licht verdragen en is er verder niet misselijk van. Hij heeft medicijnen gekregen. Maar tis nogal rotzooi. Heb de bijsluiter gelezen, maar daar werd ik niet zo blij van. De bijwerkingen zijn enorm heftig, dus wanneer ie er één neemt, mag dat alleen van mij als ie in Middelburg is.

De herfstvakantie begint hier binnenkort weer. We gaan nog lekker een paar daagjes weg met zijn viertjes en in november gaan Benno en ik weer naar een concert van Venice. Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat het net zo goed en leuk wordt als in december vorig jaar.

Groetjes,

Nicole & Co.

Leave a Reply