Spinazie

Posted by admin on woensdag nov 26, 2008 Under Nicole

Deze week moeten we het wederom zonder Benno stellen. Hij zit vanaf maandagavond weer in Amersfoort, maar morgen komt hij gelukkig al weer naar huis.

Met de beide mannen gaat het uitstekend.

Cas is helemaal in de ban van de Sint, want nog 9 nachtjes slapen en dan is het pakjesavond. December beloofd natuurlijk helemaal een supermaand te worden, want opa en oma komen volgende week om op te passen, dan is het pakjesavond, oma is ook nog jarigĀ en vanaf maandag hangt hier de ‘vakantie aftelkalender’ op de koelkast. Dan mag hij weer iedere dag een sticker plakken en alle belangrijke dingen in december staan erop vermeld.
Vanmiddag heeft Cas weer gezwommen en het ging hartstikke goed. Er zit echt vooruitgang in en vanmiddag hebben de heren zelfs een kwartier lang zonder zwempak geoefend. Stan is vanmiddag meegeweest en heeft zich prima vermaakt. Alleen het aan- en uitkleden is nogal hectisch. Hij ‘ontsnapt’ richting de douches en het bad zelf, dus dat is extra opletten geblazen.

Zoals de meesten van jullie wel weten is Stan momenteel niet van het warme eten. Pap, brood, snoep, vlees, appelmoes en de toetjes gaan er in als koek, maar de groenten en de aardappelen blieft hij niet. Maar wat schetste mijn verbazing vanavond… hij heeft spinazie gegeten. Helemaal zelf geschept en door de appelmoes geroerd, maar alla, hij heeft weer eens groenten binnen. Tussen de middag is hij zich ook al te buiten gegaan aan 1 wit bolletje, 2 krentenbollen en 2 knakworstjes… Ik vrees dat er een groeispurtje aan zit te komen gezien de hoeveelheden voedsel die hij momenteel tot zich neemt.

Tot slot nog twee mooie plaatjes.

Groetjes,

Nicole & Co

Leave a Reply